POMLADITVENA ANTI-AGE NEGA S PREVERJENO MOČJO GROZDJA IN VINA 
S staranjem postaja koža suha, tanjša in bolj občutljiva, saj se upočasni njeno obnavljanje. Ključne sestavine, ki upočasnijo ta proces, so odkrili v grozdju in vinu. Vinska peel-off maska vsebuje pomirjajočo belo in hranilno rdečo glino ter bogat izvleček grozdnih pečk. Maska kožo očisti, odstranjuje odvečno vodo, maščobo in toksine. Ob tem jo neguje in deluje pomlajevalno.

SANJSKA MASAŽA S KOKOSOM
Privoščite si sanjsko masažo s toplim kokosovim oljem. Kokosovo olje kožo razvaja, jo močno navlaži, obnavlja, poživlja in ji vrne sijaj.
Je prijetnega vonja in kože ne masti. Deluje kot antioksidant in je bogat z vitaminom E. Vaša koža bo postala nežna in svilnata.

HRANILNA MASKA S KOKOSOM
Hranilna maska s kokosom, bo imela na vašo kožo posebno negovalni učinek, saj kokos s svojimi kvalitetnimi sestavinami bogatimi z vitamini in minerali, kožo neguje in upočasni znake njenega staranja.

MLEČNO-MEDENI RITUAL
Obnovitvena nega kože z mogočnimi zakladi narave. V lepotilni negi med in mleko že od nekdaj pomenita vir razkošnega razvajanja, blagostanja in ugodja. Med in mleko okrepita delovanje imunskega sistema, izboljšata tonus kože in jo naredita elastično in mehko. Opojen vonj mleka in meda ter umetnost dotika bodo dodatno prispevali k dvigovanju optimizma in dobrega počutja.
(Program traja 90 min)

MEDITERANSKA MASAŽA
V  jesensko-zimskih dneh si privoščite MEDITERANSKO MASAŽO s katero doživite pridih Mediterana. Posebno hladno stiskano olje lešnika, oreha in pšeničnih kalčkov, eterično olje sivke, bora vam nahrani in naredi kožo mehko in nežno, kombinirana masaža celotnega telesa pa pusti spominom na morje in plaže prosto pot. (Program traja 70 minut.)

CHOCOMINT
CHOCOMINT maska je zakladnica številnih hranljivih in vlažilnih sestavin ter zapeljivega vonja. Priporočamo jo pri koži, ki je bila izpostavljena UV žarkom, po sončenju v solariju ali na naravnem soncu. Po uporabi maske je koža nahranjena, gladka, mladostno sveža, čudovitega vonja, z zglajenimi gubami in svilnata na otip. (Program traja 90 minut.)

MASAŽA GRAPES – OBČUTEK NEPOPISNEGA UGODJA
Masaža Vam pričara občutek nepopisnega ugodja, olje grozdnih pečk je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami predvsem linolne in oleinske kisline, vitamina E in beta-karotena. Zaradi svojih dragocenih sestavin je izjemno priporočljiva za masažo poškodovane (strije,)zrele in od zunanjih stresov prizadete kože. Vzpodbuja regeneracijo, oskrbi kožo z vlago in ohranja normalno strukturo povrhnjice. Pred samo vinsko masažo priporočamo vinski peeling za telo, s katerim nežno odstranimo odmrle celice. Po  odstranitvi roževinaste povrhnjice je koža videti sveža in pomlajena, učinek masaže  pa vrhunski.

VITAMINSKA NEGA TELESA S CITRUSI
Citrusi dajo koži poseben svež izgled. Vaše telo se očisti, nahrani in sprosti. Eterično olje pomaranče ugodno vpliva na suho kožo in popokane kapilare, vzpodbuja obnavljanje celic. Osvežuje in pomaga pri melanholiji, nervozi, stresu ter motnjah spanca. (Program traja 90 minut.)