LIPO- DETOX– v štirih korakih do popolne postave in brezhibne kože.

Lipo-detox je osnovan na štirih vrhunskih izdelkih- treh za nego v salonu in četrtem za vzdrževanje rezultatov doma.

Učinkovitost  je klinično dokazana. Preizkusite in se prepričajte o učinkovitosti. Postopek je preprost in hiter, saj traja le 50-60 minut. Še bolj pomembni so rezultati:

  •  koža je kompaktna, zglajena
  • zmanjšano je zadrževanje vode in skladiščenje maščob
  • po 10 tretmajih zmanjšanje obsega do 2,3 cm.

Dve revolucionarni sestavini: REDULIT –dokazano preprečuje zadrževanje vode in zmanjša debelino maščobnega tkiva in R 75– stimulira dejavnik, ki aktivira lipolizo (razgradnja maščob), sta odgovorni za te vrhunske rezultate.

Znebite se trdovratnega celulita samo v 10 dneh!

Body wrapping metoda je namenjena zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju videza kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse fitoaromatične naravne sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

LIPOLIT CONCENTRAT CECROPIA
Izjemna formula preparata multiplicira moč razgradnje maščob, izčiščevanje kože in podkožnega tkiva. Po nanosu nastopi občutek hlajenja ki intenzivira kompletno izmenjavo snovi. V nadaljevanju uporabimo preparat GRAPEFRUIT IN CECROPIA – krema ima izjemne učinke lipolize in stimulira izločanje vode, ter zaostalih produktov metabolizma iz kože in podkožnega tkiva.Rezultati so vidni že po prvem tretmanu. Po nanosu kreme telo povijemo in krema deluje 60 min.

CIMET AHA KREMA FORTE
Aktivira limfni sistem, pospešuje odvajanje vod in toksinov iz podkožnega tkiva, s termičnim učinkom intenzivira izgorevanje maščob. Sinergija številnih rastlinskih izvlečkov  in eteričnih olj se odraža v izboljšanem izgledu celulita in s strijami poškodovane kože, v zmanjšanju maščobnih blazinic in obsega telesa od 2 do 4 cm.

Maska je izjemno priporočljiva za vitalizacijo kože v vsakem letnem času, predvsem pa po poletju, ko je bila intenzivneje izpostavljena sončnim žarkom. Navse dobrodošla je tudi za izboljšanje videza kože s strijami in brazgotinami ter učvrstitev atrofirane kože.
 

AHA maska za telo
regenerecija, anti-age zaščita in pomlajevanje
Nežno odstrani odmrle in pospešuje nastajanje novih celic, kožo oskrbi z vlago in spodbuja nastajanje kolagena, ohranja ravnovesje hidrolipidnega plašča in naravno pH vrednost kože, izboljša prekrvavitev ter zaščiti kožo pred prostimi radikali in hitrim staranjem (anti-age učinek). Po negi je koža žametno mehka, kot svila lepega sijaja in občutno bolj napeta.

 

PEEL-OFF maska DRAINAGE
odvajanje vode in strupov
Ko boste prepustili svoje telo negi s PEEL-OFF masko DRAINAGE boste razumeli in občutili vso modrost ljudskega zdravilstva. Maska je izjemna in vsestransko učinkovita kombinacija sestavin, kot so npr. zelena glina, izvleček ginsenga, alginatov, bodeče lobodike, …ki aktivirajo procese odplakovanja vode in razstrupljanje telesa, pospešuje mikrocirkulacijo in deluje lipolitično, kožo čisti in učvrščuje ter dolgotrajno ohranja njen mladosten videz. Učinki maske so vidni že po prvi uporabi.

 

MASKA ALGE IN MORSKI MULJ
V maski alge in morski mulj se skriva bogastvo morja, ki kožo oskrbi z minerali, vitamini, proteini in vlago ter hkrati aktivira proces razstrupljanja in razgradnje maščob.Vpliva na upočasnitev procesa staranja kože. Maska vzpodbuja mikrocirkulacijo , zmanšuje zatekanje zaradi zaostajanja vode in učvrsti kožo.