Odkrijte lepoto z Elos tehnologijo

Predstavljamo vam inovativno ELOS tehnologijo. Prvo in edino tehnologijo na svetu, ki kombinira moč bi-polarne radiofrekvence in optične energije. Z ELOS tehnologijo dosežemo bolj varne, učinkovite in manj boleče posege brez stranskih učinkov.

 

KONEC NEZAŽELENIH DLAK- učinkovito in trajno!

ELOS tehnologija omogoča trajno odstranjevanje dlak z uporabo radiofrekvence in optične svetlobe. Z uporabo teh dveh energij dosežemo termalno poškodbo mešička in generativnih celic dlake, kar posledično pomeni trajno odstranitev dlake (tudi svetlih, tankih, rdečih v fazi sivenja )
Primerno za ženske in moške, lahko odstranjujemo dlake na vseh delih telesa, razen okoli oči. Dokazano odstranjuje tudi svetle, rdeče in dlake v fazi sivenja. Zaradi neenakomerne rasti dlak, je za končni rezultat potrebno nekaj ponovitev.

za obraz na 4 do 6 tednov
za ramena in hrbet na 6 do 12 tednov
za noge na 10 do 16 tednov

 syneronx3


POMLADITE SVOJO KOŽO

Z ELOS tehnologijo- kombinacijo radiofrekvenčne in optične energije, ki spodbuja obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu- vašo kožo obnovimo in ji damo zdrav in sijoč videz. Odpravimo lahko žilne in pigmentne nepravilnosti, kot so sončne in starostne pege, posvetlitvijo vaskularnih nepravilnosti,glajenje teksture kože(elastoza, groba koža po poškodbi od sonca, drobne gubice, povečane pore, brazgotinice po aknah.)
Pri tretiranju pigmentnih nepravilnostih kože proces razgradnje povzroči začasno potemnitev, po 3-4 tednih pa pigmentne nepravilnosti izginejo. Pri žilnih nepravilnostih je postopek podoben, pojavi se vidna sprememba barve žilice. V primerjavi z drugimi metodami je postopek veliko manj boleč. Tretmaji pa praviloma ne zmotijo vsakodnevnih dejavnosti.

estyle.mth44743_200_2003
Kaj morate vedeti o negi kože pred tretmajem ?

Tri tedne pred predvidenim posegom lahko dlačice odstranjujete le z britvico, prepovedano je odstranjevanje z depilacijskimi kremami, voskom ali pinceto.
Tri tedne pred posegom za nego kože ne uporabljajte eteričnih olj, parfumiranih krem, fotoaktivnih mazil in zdravil. Na dan posega na kožo ne nanašajte ničesar. Make- up mora biti pred posegom odstranjen.
Tri tedne pred posegom ne uporabljajte sredstev za samopotemnitev. V tem času se ne sončite in ne uporabljajte solarija. Pri izpostavljenosti soncu je potrebno kožo zaščititi s čim višjim zaščitnim faktorjem.
Nekatera zdravila povečajo fotosenzitivnost- prosimo, da s seboj prinesete seznam zdravil.

syneron_elos

Pravilna nega kože po tretmaju

Na tretiranem predelu kože se lahko pojavi blaga rdečica, ki lahko traja nekaj ur do 2-4 dni. Občutek je rahlo pekoč. V večini primerov ni nobene reakcije. V primeru vraščenih dlak se na mestu pojavi rahla opeklina, ki je le začasna. Pustite jo, da odpade sama.
– Pri tretmaju kapilar na obrazu se pojavi rdečica. Po potrebi je potrebno obraz hladiti s hladnimi oblogami.
– Za nego uporabite Bepanten ali hladilno kremo.
– Prvi dan se ne umivajte s pretoplo vodo ali ne uporabjlajte agresivnih mil.
– Dva tedna po tretmaju se je prepovedano izpostavljati UV žarkom, soncu in solariju. Priporočljivo je uporabljati sončno zaščitno faktorja 30.
– Dva dni po izvedenem tretmaju se je potrebno izogibati kopelim, masažam, telovadbi in vsemu kar bi lahko povzročalo spremembe na koži oz. šok.

questionmark1cropped

Prednosti sistemov z ELOS tehnologijo

Vsi sistemi z ELOS tehnologijo uporabljajo kontaktno hlajenje, kar omogoča radiofrekvenčni energiji, da prodre globje v podkožje (s tem dosežemo učinkovitejše tretmaje) in se izogne povrhnjici (s tem dosežemo varnejše tretmaje).