Kako do lepe postave, je pogosto vprašanje mladih mamic, ki jih skrbi, ali bo njihovo telo še kdaj takšno, kot je bilo pred nosečnostjo.
Torej ali se da?
SEVEDA!

Body after Baby

Povsem običajno je, da se na telesu mamice, ki je pred kratkim povila novorojenčka nabere nekaj maščobe in da koža postane ohlapnejša. Na srečo obstajajo različne metode za odpravljanje teh nezaželenih sprememb.

Po rojstvu otroka ne bodite med tistimi, ki skrivajo svojo postavo pod širokimi oblačili. Prav tako naj vas ne obdaja misel da se ste po rojstvu otroka manj privlačne.

Svojega telesa ne prepustite naključju. Odločite se za Vela Smooth, ki je prva naprava s klinično dokazanimi in zdravniško potrjenimi rezultati pri zmanjševanju celulita in obsega telesa.

Neinvazivni tretmaji, kot sta Vela Smooth in New Life, opazno zmanjšajo centimetre okrog pasu, zadnjice, stegen, rok,.. in to že v 10-12 tretmajih brez kirurškega posega in okrevanja. To terapijo priporočamo v intervalu trikrat tedensko, ker so tako rezultati najboljši.

S kombinacijo toplote, masaže in vakuma svojemu telesu tako privoščimo celostno in neinvazivno razvajanje, koži pa vrnemo izgubljeno prožnost. Za krepitev in učvrstitev mišic poskrbimo s sistemom New Life.

Vzemite si čas zate in se posvetite sebi v zadovoljstvo vas samih in vaših najdražjih.