Novo! Alternativa plastični kirurgiji.

ReduStim je premium medicinski pripomoček, ki odstrani dve konfekcijski številki, brez bolečin in stranskih učinkov.

 

ReduStim je medicinski pripomoček razreda IIa za zmanjšanje trebušne debelosti (velikost pasu> 88 cm za ženske in> 102 cm za moške) z odstranjevanjem trebušnih maščob, ki so škodljive za zdravje. ReduStim si prizadeva zmanjšati visceralno maščobo, ki je vzrok metabolnih bolezni.

 

Alternativa plastični kirurgiji.

ReduStim priporočajo zdravstveni delavci, kot so kozmetični zdravniki, splošni zdravniki, fizioterapevti, ginekologi in strokovnjaki za prehrano, ki želijo zagotoviti celovito zdravljenje bolnikov. Je resnična alternativa dragi in veliki operaciji kot je npr. liposukcija, z visoko stopnjo zadovoljstva zaradi učinkovitosti zdravljenja in zelo sproščujočih, nebolečih sej in je primerno za ženske in moške. Na napravi ReduStim in njegovih koristih so bile izvedene številne študije, zlasti na področju neplodnosti, povezane z abdominalno debelostjo.

 

Abdominalna debelost: podvojeno tveganje smrtnosti

Imeti zelo velik obsega pasu (120 cm za moške in 110 cm za ženske ali več) podvoji tveganje za smrt. To so ugotovitve, ki so jih oznanili ameriški razskovalci iz raziskave. ki je zajemala 48.500 moških in 56.543 žensk, starih 50 in več let. Velik obseg pasu je znak/simptom metabolnega sindroma, ki kaže na prisotnost maščob v in okoli trebuha, ki obdaja črevesje in je zato škodljiva telesu.

Abdominalna debelost poveča tveganje za nastanek raka

Metablni sindrom lahko poveča tveganje za nastanek raka. To je bilo dokazano s strain korejske študije, ki je zajemala 42.000 moških in 32.000 žensk v letu 2009, kot tudi raziskave opravljenje v Parizu – Beaujon Hospital, ki so bile še posebaj osredotočene na raka jeter.

Abdominalna debelost: vzrok nepolodnosti

Metabolni sindrom lahko privede do policističnih jajčnikov (nastanek cist, ki preprečujejo proizvodnjo jajčec), ki je glavni vzrok neplodnosti. Presežek trebuščne maščobe vpliva tudi na spolne hormone in lahko povzroča motnje, ki vplivajo na jačnike.