VelaSmooth edinstven sistem, ki varno, učinkovito in klinično dokazano odstranjuje celulit. Celulit nastane zaradi nakopičenih maščobnih celic, tekočine in toksinov. Gre za spremembe v vezivnem tkivu, ki se navzven kažejo kot pomarančna koža. Celulit dokazano prizadene 80% žensk ne glede na starost in telesno težo.Sistem VelaSmooth z ELOS tehnologijo je prvi in vodilni sistem za odstranjevanje celulita s FDA (FOOD AND DRUG ASSOCIATION) CERTIFIKATOM na svetu, ki ponuja prvo pravo rešitev za :

·         Odstranjevanje celulita

·         Zmanjšanje obsega telesa

·         Zmanjšanje bolečin v mišicah

 

Velasmooth


O VelaSmooth tehnologiji

Terapija s sistemom VelaSmooth z elos tehnologijo ponuja prvo realno rešitev pri odpravi celulita.

V sistemu VelaSmooth imamo 4 funkcije, ki delujejo hkrati v boju proti odstranjevanju celulita in oblikovanju telesa. Sinergija vseh 4 funkcij omogoča hitre in učinkovite rezultate, saj se problematični predeli hitro in vidno polepšajo, koža postane gladka in svilnato mehka. Postopek se lahko izvaja na: stegnih, mečih, zadnjici, ledvičnem predelu, trebuhu, rokah in podbradku.

Potek terapije :

  • Infrardeča svetloba segreva kožo do 5 mm globoko. Spodbuja lokalni metabolizem ter cirkulacijo krvi v koži in podkožju, s tem pa razbija maščobne celice in pripomore k boljši elastičnosti kože.
  • Bi-polarna radiofrekvenca poveča cirkulacijo kisika  z dodatnim segrevanjem podkožja do 15 mm globoko in poveča presnovo maščobnih oblog. Spodbuja k tvorbi fibroblastov, s čimer se poveča tvorba kolagena in elastina. Dodatno krepi vezno tkivo.
  • Vakuum ustvari podtlak, ki posledično razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa.
  • Masaža z masažnimi valjčki pospešuje odvajanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem.

 

Število posegov je odvisno od posameznika in stopnje problema.

Priporočeno je opraviti 10 posegov, ki sledijo na vsak drugi dan, vendar so prve spremembe opažene že po 3-5 posegih.

 

Skupaj do čistih linij telesa.